• 04 December 2016
    • Қазақ тiлi
    • Автор: TARTILLO

    Задача 1. Фермер відправив у місто 1574 кг смородини, вишень - на 974 кг більше, ніж смородини, а малини - на 875 кг менше, ніж смородини і вишень разом. Скільки кілограмів малини фермер відправив у місто? Задача 2. Одна палітурна майстерня може оправити 360 книг за 6 днів, а друга - за 12 днів. За скільки днів оправлять 360 книг обидві майстерні разом, якщо продуктивність праці кожної з них не зміниться? Задача 3. Перший оператор може набрати на компютері 300 сторінок рукопису за 30 днів, а другий - за 20 днів. За скільки днів виконають цю роботу обидва оператори разом, якщо продуктивність праці кожного з них не зміниться? Задача 4. 12 робітників за 5 днів викопали 420м рову. Скільки метрів рову викопував кожен робітник за день? Задача 5. Узимовийперіод для годівлі восьми корів за 7 днів витратили 1960 кг силосу. Скільки кілограмів силосу витрачали на одну корову за 1 день?

    • Ответ оставил: klava1974
    Задача1вишні-600кг.малина-299кг.
    • Ответ оставил: mashalopatina
    1574+974=2548кг вишни      1574+2548=4122 кг смород и вишни                      4122-875=3247кг малины                                                                ...
    • НЕ НАШЛИ ОТВЕТ?
    Если вас не устраивает ответ или его нет, то попробуйте воспользоваться поиском на сайте и найти похожие ответы по предметы...

Последние опубликованные вопросы